PANDEMIA. QUAN EL PASSAT ES EL PROLEG DEL FUTUR

Autor: Bernabeu Mestre, Josep

Sección: SALUD - SALUD GRAL

PANDEMIA. QUAN EL PASSAT ES EL PROLEG DEL FUTUR

PANDEMIA. QUAN EL PASSAT ES EL PROLEG DEL FUTUR

15,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/07/2022
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Amb la pregunta pot un virus explicar una pandèmia? Es centra des de linici la qüestió clau que pot ajudar a entendre, de manera didàctica, la complexitat dels factors que estan darrere d'una pandèmia. A partir de la idea que cada període i civilització ha comportat una càrrega de malaltia lligada als canvis en les formes de vida i els …

Amb la pregunta pot un virus explicar una pandèmia? Es centra des de linici la qüestió clau que pot ajudar a entendre, de manera didàctica, la complexitat dels factors que estan darrere d'una pandèmia. A partir de la idea que cada període i civilització ha comportat una càrrega de malaltia lligada als canvis en les formes de vida i els problemes d'adaptació que comporten, en successius apartats s'explica com han anat sorgint les malalties de naturalesa infecciosa que han acompanyat a l'espècie humana, amb una atenció particular als factors que expliquen la seua difusió i comportament epidèmic. Des dels supòsits dallò que coneixem com la història aplicada, lassaig fa un ús del passat per a entendre el present i encarar el futur. El lector trobarà les claus per a interpretar de manera crítica la realitat que comporta una pandèmia i com poder afrontar-la des del coneixement.
Leer más

Más libros de Bernabeu Mestre, Josep

Más información del libro

PANDEMIA. QUAN EL PASSAT ES EL PROLEG DEL FUTUR

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9904-265-7
EAN:
9788499042657
Nº páginas:
120
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
20 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
SALUD GRAL
Josep Bernabeu-Mestre (Pego, 1957), és doctor en Medicina i Catedràtic d'Història de la Ciència en la Universitat d'Alacant. Ha impartit docència en les llicenciatures de Medicina i Humanitats. En l'actualitat participa com a docent en els graus de Nutrició Humana i Dietètica i Gastronomia i Arts Culinàries i en el màster de Salut Pública. Des de 2017 és director acadèmic de la Càtedra Carmencita dEstudis del Sabor Gastronòmic. A làmbit de la investigació sha ocupat, entre altres temàtiques, de la història de la salut pública i l'epidemiologia històrica.

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar